For å gi deg den beste opplevelsen, brukes informasjonskapsler på dette nettstedet. Finn ut mer her.

Allow cookies

Kanalbillett

Dato: Onsdag 3 jun 2020 - søndag 4 okt 2020

Kanalbillett  m/s Henrik Ibsen, m/s Victoria eller m/s Telemarken

 

Velkommen til Telemarkskanalen.

SERVERING: Alle båtene har kafe/restaurant om bord. Du kan bestille dagens lunsj ved billettbestilling, men du kan også kjøpe valgfri lunsj om bord uten forhåndsbestilling. Grupper på 10 eller flere gjester, vennligst kontakt oss på forhånd for reservasjon av Lunsj.

DAGSTURER: På grunn av teknisk feil kan ikke dagsturer som kombinerer båt og buss bestilles på nettet. Ring oss på (+47) 409 20 000 for bestilling.

REISENDE MED HUND: NB! Dersom du skal ta buss som en del av reisen, gjør vi oppmerksom på at busselskapet ikke garanterer at hunden kan være med på grunn av hensyn til passasjerer med astma/allergi. Det beste for reisende med hund er derfor å ta en tur/retur reise med båt begge veier.

SMITTEVERN: Vi seiler med lavere kapasitet enn vanlig og følger alle retningslinjer for smittevern, bl.a. med ekstra renhold og tilgjengelig håndvask/desinfeksjon. I tillegg til våre tiltak oppfordrer vi våre gjester til å bidra: hold avstand, vask hendene ofte, og bli hjemme hvis du er syk eller har symptomer på sykdom. Velkommen om bord!

Vis mer

Bestill nå (Trykk på ønsket tidspunkt/rute under for å gå videre)

   
Reiser fra
Reiser til
Reise dato
Reisende

Velg antall reisende

Voksen:
Barnevogn:
Barn 4-15:
Barn 0-3:
Barn (u/følge) 4-15:
Kanoe:
Sykkel:
Sykkelhenger:
Build: 21.10.2020 12:39:14, Host: online3core19, DB: o3.cbguide-8086.cbischannel-27522.v1 online3data04.db.citybreak.com:8080, Controller: Todo, Action: showdetails